lunes, 20 de octubre de 2014

Setmana amb una visita


La setmana passada vam continuar amb el tema dels videoblogs i vam veure la majoria dels videos dels companys.

El dimecres va vindre Arnau, un estudiant que ha fet la carrera de comunicacions audiovisuals a la Universitat de Valencia i el màster a Gandia. Ens va contar com es aquesta carrera, com per exemple que hi ha universitats que treballen més la part teòrica com la de València i altres que treballen més la part pràctica. També ens va contar algunes coses de la seua experiencia de l'erasmus. Despré vam veure dos videoblogs de les meues companyes per a que els analitzara i comentara  com han eixit.

L'últim día parlàrem del videoblog que va fer el nostre professor Toni i ho vam veure després. El seu videoblog tracta d'un ésser que arriba a la Terra per a donar un missatge sobre les festes amb tortura com algunes festes de bous, i que aixó ho podriem cambiar amb festes que ningú ix mal parat com festivals de música amb colors.

Ha sigut una setmana interessant amb opinions i crítiques dels videoblogs que hem vist a classe i per la visita d'Arnau.

1 comentario:

  1. Nacho, la carrera i el Màster ja els ha acabat Arnau. Hi falta una mica de valoracions de la teua part al voltant de la informació que hi dónes. NO es tracta simplement de fer una enumeració d'esdeveniments setmanals Pots millorar aquesta entrada.

    ResponderEliminar