sábado, 9 de mayo de 2015

Avaluació final del curs

 


Moltes coses han passat des del primer día de classe que vam començar el curs, un dijous de la primera setamana de setembre en l'hora de filosofia fou l'inici de les classes. Segon de batxillerat fou i serà el curs més important en la qual obri les portes al nostre futur.

Aquest curs he conegut a gent nova i nous companys en la qual he fet noves amistats. Primer de batxillerat fou la classe més nova que he tingut mai on va ser el primer curs que no vaig estar amb ningún company de l'ESO encara que en algunes asignatures sí que vaig coincidir i que en aquest curs segueix amb companys de l'anterior curs.

Segon de batxillerat ha sigut un del curs més angoixós de la meua vida, encara que falte un mes per acabar. Els primers síntomes d'estrès van apareixer al final de la primera avaluació, però la setmana que més malament vam passar va ser la del preselectiu on solament eres tres dies d'exàmens de totes les asignaturas i que no va veure classe eixa setmana. Tot i que encara queda el pitjor que són aquestes últimes setmanes del curs de màxim estrès.

Per acabar vull dir que moltes gràcies als meus companys i professor que m'han ajudat i que han fet les classes més divertides. Com per exemple, la foto de classe fou un dels actes més emotius que he tingut en segon de batxillerat

Respecte a la meua classe d'habilitats ha sigut un curs agotador amb molt de treball, una de les assignatures que més he treballat aquest curs. També ha sigut un curs d'activitats pràctiques que per a mí han llevat molt de temps ja que es passa una bona estona en l'ordinador.

Desitge molta sort en aquesta recta final i en el selectiu als meus companys per a després descansar i anar-se'n de festa, en el meu cas a Mallorca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario