viernes, 1 de mayo de 2015

L'experiència del 1r programa de ràdio

Resultado de imagen de programa de radio 

Vam començar la setmana passada assajant en el departament de valencià. Com eren dos grups, el primer ho va fer el diluns i el nostre el dimarts amb l'escaleta que estàvem fent per al programa. Va ser un assaig breu en el que jo feia l'apartat dels esports. Sobre el meu tema parlava del València CF i el seu partit amb el Barça, la Lliga de Campions, Rafa Nadal, la Fòrmula 1 i la Moto GP.

Al dia següent, l'altre equip va retransmetre el seu programa de ràdio que es deia "Xe, que bo!" des de a baix en el departament de valencià i que el vam escoltar des de la nostra aula d'habilitats. El seu programa, per a ser el primer, va estar molt bé encara que es van arriesgar a fer la broma telefònica en directe que al final no els va eixir.

El divendres, el nostre grup amb el nom del programa "A la lluna de València", vam retansmetre el programa de ràdio amb l'escaleta ja acabada, mentre els de l'altre equip ens van escoltar des de dalt a l'aula. Ja quan anàvem acabant, en el meu apartat dels esports, va sonar la musica de l'institut per a eixir al pati, però finalment vam acabar el programa que va estar en general molt bé.

Els dos programes de ràdio que es van emetre es podien escoltar des de la pagina web de spreaker o per la aplicació d'android, en el perfil de verbascripta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario