domingo, 15 de febrero de 2015

Setmana de conferències

Resultado de imagen de exposiciones en clase
Aquesta setmana passada vam fer les exposicions encara que falten dos companyes que ho faràn el pròxim dilluns i amb alguns problemes ja que no es va conectar l'audio per a la conferència d'una companya i que l'haurà de repetir el pròxim día.

El primer día de la setmana, vam començar amb dos exposicions de dues companyes que es va fer a la sala d'actes i que van estar bastant bé. El dimarts va expossar una companya i també vam estar escoltant-la en la sala d'actes. El dimecres tocava escoltar la conferència a dues companyes però vam estar en l'aula perque la sala d'actes estaba ocupada. Eixe també em tocava fer l'exposició però com no va donar temps i a més no ho tenia molt preparat ho vaig l'últim día de la setmana.

El divendres vam fer la conferència una companya i jo que ho vaig fer primer. Em vaig sentir amb molts nervis i encara més per la grabació, però crec que va eixir més o menys bé. La meua exposicío va durar com deu minuts. Per últim vam escoltar la conferència de l'altra companya.

3 comentarios:

  1. Et va eixir molt bé guapo, l'unica cosa que et va fallar va ser la veu. Hi ha que cridar més!

    ResponderEliminar
  2. Nacho molt bé però m'agrada més quan et fiques a cantar!! en el pati ens fas un concert!!!

    ResponderEliminar