viernes, 1 de mayo de 2015

A la lluna de València

Resultado de imagen de programa de radio 

El nostre programa de ràdio, "A la lluna de València" el vam fer el divendres de la setmana anterior. Els presentadors eren Elena Juanes, Cristina Mascarós, Marta Martínez, Laura Gisbert i Nacho Perpiñán, més la tècnica del programa Sarai Peña.

El programa el va començar Elena presentant a cada un del membres. La primera que va parlar del seu tema fou Cristina que al principi es va notar el seu nerviosisme on feia una crítica dels programes televisius basura. Després va parlar Marta de la música on explicava el festival del Marenostrum. A continuació parlà Elena del seu apartat de la moda i després Laura tractà el tema de l'amor. Per últim, jo, vaig tancar el programa amb els esports.

El nostre programa va estar molt ameno, com va dir Toni, ja que moltes vegades em parlat sobre els temes dels companys i no solament llegint el guió. El que va passar és que a vegades, més que afegir o dir alguna cosa dels apartats dels companys, hi havia interrupcions. En el cas de Marta, va ser l'apartat del programa on més vam afegir comentaris. La tècina, Sarai, va estar molt bé posant totes les sintonies i àudios en el seu moment. Però tot i aixó el nostre programa va se molt entretingut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario