miércoles, 13 de mayo de 2015

El món de l'EDM

Aquest és l’últim videoblog del curs i volia fer-ho com el més divertit i el que més entreté de tots els que he fet. Tracta de la música electrònica on cite alguns dels majors festivals i djs del món.

sábado, 9 de mayo de 2015

Avaluació final del curs

 


Moltes coses han passat des del primer día de classe que vam començar el curs, un dijous de la primera setamana de setembre en l'hora de filosofia fou l'inici de les classes. Segon de batxillerat fou i serà el curs més important en la qual obri les portes al nostre futur.

Aquest curs he conegut a gent nova i nous companys en la qual he fet noves amistats. Primer de batxillerat fou la classe més nova que he tingut mai on va ser el primer curs que no vaig estar amb ningún company de l'ESO encara que en algunes asignatures sí que vaig coincidir i que en aquest curs segueix amb companys de l'anterior curs.

Segon de batxillerat ha sigut un del curs més angoixós de la meua vida, encara que falte un mes per acabar. Els primers síntomes d'estrès van apareixer al final de la primera avaluació, però la setmana que més malament vam passar va ser la del preselectiu on solament eres tres dies d'exàmens de totes les asignaturas i que no va veure classe eixa setmana. Tot i que encara queda el pitjor que són aquestes últimes setmanes del curs de màxim estrès.

Per acabar vull dir que moltes gràcies als meus companys i professor que m'han ajudat i que han fet les classes més divertides. Com per exemple, la foto de classe fou un dels actes més emotius que he tingut en segon de batxillerat

Respecte a la meua classe d'habilitats ha sigut un curs agotador amb molt de treball, una de les assignatures que més he treballat aquest curs. També ha sigut un curs d'activitats pràctiques que per a mí han llevat molt de temps ja que es passa una bona estona en l'ordinador.

Desitge molta sort en aquesta recta final i en el selectiu als meus companys per a després descansar i anar-se'n de festa, en el meu cas a Mallorca.

viernes, 1 de mayo de 2015

A la lluna de València

Resultado de imagen de programa de radio 

El nostre programa de ràdio, "A la lluna de València" el vam fer el divendres de la setmana anterior. Els presentadors eren Elena Juanes, Cristina Mascarós, Marta Martínez, Laura Gisbert i Nacho Perpiñán, més la tècnica del programa Sarai Peña.

El programa el va començar Elena presentant a cada un del membres. La primera que va parlar del seu tema fou Cristina que al principi es va notar el seu nerviosisme on feia una crítica dels programes televisius basura. Després va parlar Marta de la música on explicava el festival del Marenostrum. A continuació parlà Elena del seu apartat de la moda i després Laura tractà el tema de l'amor. Per últim, jo, vaig tancar el programa amb els esports.

El nostre programa va estar molt ameno, com va dir Toni, ja que moltes vegades em parlat sobre els temes dels companys i no solament llegint el guió. El que va passar és que a vegades, més que afegir o dir alguna cosa dels apartats dels companys, hi havia interrupcions. En el cas de Marta, va ser l'apartat del programa on més vam afegir comentaris. La tècina, Sarai, va estar molt bé posant totes les sintonies i àudios en el seu moment. Però tot i aixó el nostre programa va se molt entretingut.

L'experiència del 1r programa de ràdio

Resultado de imagen de programa de radio 

Vam començar la setmana passada assajant en el departament de valencià. Com eren dos grups, el primer ho va fer el diluns i el nostre el dimarts amb l'escaleta que estàvem fent per al programa. Va ser un assaig breu en el que jo feia l'apartat dels esports. Sobre el meu tema parlava del València CF i el seu partit amb el Barça, la Lliga de Campions, Rafa Nadal, la Fòrmula 1 i la Moto GP.

Al dia següent, l'altre equip va retransmetre el seu programa de ràdio que es deia "Xe, que bo!" des de a baix en el departament de valencià i que el vam escoltar des de la nostra aula d'habilitats. El seu programa, per a ser el primer, va estar molt bé encara que es van arriesgar a fer la broma telefònica en directe que al final no els va eixir.

El divendres, el nostre grup amb el nom del programa "A la lluna de València", vam retansmetre el programa de ràdio amb l'escaleta ja acabada, mentre els de l'altre equip ens van escoltar des de dalt a l'aula. Ja quan anàvem acabant, en el meu apartat dels esports, va sonar la musica de l'institut per a eixir al pati, però finalment vam acabar el programa que va estar en general molt bé.

Els dos programes de ràdio que es van emetre es podien escoltar des de la pagina web de spreaker o per la aplicació d'android, en el perfil de verbascripta.