domingo, 19 de abril de 2015

Esports. Programa de ràdio


 
Hola a tots, sóc Nacho i parlaré de com ha sigut el partit del València CF amb el Barça i la seu situació amb el tema de l’arbitratge. Després explicaré com van els equips espanyols que juguen la Lliga de Campions. Parlaré del Masters Mil de Montecarlo i del Open de Barcelona i també tractaré el tema dels esports de motor: la Fòrmula 1 i Moto GP.


Bé, començaré amb el València CF que va fer un bon partit en el Camp Nou davant un resistent Barça, però com moltes vegades la sort no va estar de la nostra part que acabà amb una derrota injusta de cero a dos amb gols de Luis Suárez en el primer minut i de Messi en l’últim minut. Va ser un partit molt treballat d’Otamendi i dos grans oportunitats desaprofitades del penalt de Parejo i del pal d’Alcàcer. Un partit on va decaure la intensitat en la segona part i que va faltar eficàcia per a conseguir el gol.


Parlant d’injusticies, el València està passant un mal moment respecte al tema de l’arbitratje ja que s’han fet unes coses inperdonables com les dures sancions als jugadors i els gols que els contraris han marcat en fora de joc molt clar (àudio de les declaracions de Nuno del Athletic - VCF). Com diu Nuno no ens frenaran i l’única cosa que es pot fer amb aquesta corrupció, és que renovin els àrbitres i la dimissió del president de la LFP Javier Tebas.


En La Lliga els tres primers equips de la classificació estan jugant la Champions, menys el Atleti que va quedar eliminat el dimecres pel Madrid i que passarà, junt amb el Barça que va jugar el dimarts amb un resultat de 2-0 davant el PSG. El que està segur és que hi haurà equip espanyol en la final de la Lliga de Campions.


Passant a un altre tema, els Masters 1000 de Montecarlo el va guanyar Djokovic qui va eliminar a Nadal en el partit de semifinals i que ahir va quedar eliminat una altra vegada però en octaus de final per Fabio Fognini en el Open de Barcelona. Esperem que per al Roland Garros torne amb força.


En Fòrmula 1 no donem ni una, Hamilton va guanyar el Gran Premi de Bahrein, Alonso acabà en la undècima posició i Carlos Sainz va abandonar. Pareix que aquesta temporada tampoc funciona el cotxe d’Alonso, una mala sort per a ell.


Per últim, el Gran Premi d’Argentina de Moto GP el va guanyar en una batalla amb Marc Márquez que es va caure a terra. Aconseguirà aquest any “El Doctor” el seu huité campionat de Moto GP? A vore si Marc el torna a guanyar per tercera vegada consecutiva.

Amb aixó acabe, ah i una cosa que se m’oblidava, Sempre Amunt!