sábado, 24 de enero de 2015

Finalitzat el meu 3r Videoblog


Aquest passat divendres ja vaig acabar de muntar el meu videoblog i el vaig pujar a youtube. El tema que tracta és sobre els tipus de música que escolten els joves, com són els gèneres i en especial explique el món de l'EDM.

Vaig començar a fer el guió la setmana passada amb dificultats perque no sabia quin tema elegir, però al final em vaig decantar pel tema dels gèneres de música. Vaig acabar el guió el dimecres passat i el dijous, día de festa, vaig grabar-ho. El video va eixir amb el problema que una part no estava sincronitzada la veu amb la imatge i no vaig poder fer-lo de nou.

Al día següent a classe vaig portar el video, les imatges i la música, per muntar el videoblog; però no va poder ser. Aleshores ja per la vesprada em vaig posar a muntar-lo i finalment el vaig penjar en youtube, però amb el problema de la veu i imatge.

sábado, 10 de enero de 2015

L'experiència del meu 1r relat digital



El relat que vaig fer el vaig acabar i pujat a youtube l'any passat, fa quasi quatre setmanes, l'últim dia de classe abans de les vacances de Nadal. Em va llevar moltes hores per a seleccionar les fotos i muntar-lo.

Primer, vaig seleccionar i descarregar-me les imatges d'Internet que en va costar molt, ja que per a cada paràgraf havia de elegir dos o tres fotos.

Després vaig obrir el programa de fotos narrades per a muntar el meu relat digital. Vaig incrustar les imatges per al relat i una última per als títols de crèdits i les vaig ordenar.

A continuació vaig grabar cada foto per a construir el relat. Aquesta part, després de lo molt que em va costar d'acabarla, se'm va bloquejar el programa i vaig tornar a fer tot el procés.

L'últim pas va ser posar la cançò per a acompanyar el relat. Vaig eligir Big Jet Plane d'Angus & Julia Stone. El volum de la música ho vaig tindre que posar al mínim perque si no, no s'ecoltava la meua veu. Encara així, encara tapava un poc l'audio. També és de dir que la meua veu no s'escoltava amb claretat.

Per últim, vaig pujar el video a youtube. Fou una nit en la que vaig quedar esgotat. El divendres a classe vam acabar de veure els relats digitals dels meus companys.