sábado, 20 de diciembre de 2014

El procés del relat digital


Després d'acabar la primera avaluació vam començar decembre preparant el nou projecte, el relat digital.
Fa quasi tres setmanes començàrem a parlar de com fer un relat digital, Primer vam veure alguns relats digitals i els vam comentar. Després vam pensar en els posibles temes elegint el difinitiu per a fer el guió del relat.

A mi em va costar elegir el tema perque volia que fora una historia de la meua vida però no sabia quina elegir. Vam obrir un document drive per a compartir-lo amb el nostre professor. Finalment em vaig decantar pel tema de com vaig pasar l'últim curs de la ESO. Al principi no sabia que títol posar i vaig començar primer per escriure la introducció del guió.

M'en va llevar molt de temps d'acabar el guió. El diumenge vaig finalitzar el guió i el dilluns a classe vam corregir el que ens va posar Toni, el professor. Al día següent vam seleccionar les fotos que voliem per al relat. L'últim dia de classe vam veure el relat digital del professor que explicava les seues aficions desde menut fins a eligir que estudiar a la universitat i hui en día.

Per a acabar el meu relat digital sols em falta muntar-lo posant la música i les fotos per a presentar-lo o pujar-lo a youtube fins el próxim dilluns.

martes, 9 de diciembre de 2014

Ací podeu veure el meu 2n Videoblog

En aquest videoblog parle de com són alguns professor del meu institut smb imitacions i gestos que fan.